3 Simpli pasi ce va duc spre corpul mult dorit !

Adesea simțim că avem o greutate suplimentară în jurul coapselor. Cu toate acestea, nu trebuie să ne facem griji pentru că este absolut normal. Mai ales pentru femeile aflate în vârstă fertilă, având o cantitate suplimentară de grăsimi stocate, este de fapt utilă. Coapsele sunt locurile naturale de grăsime care trebuie depozitate.

Avem dieta complet diferită față de strămoșii noștri. Deci, este extrem de ușor să scapi de sub control și să câștigi greutate.Astăzi vom prezenta pași uimitori care vă vor ajuta să scăpați de grăsimea coapsei și să obțineți coapsele mai sănătoase și mai subțiri.

 1. Faceți alegeri bune

Doar câțiva oameni care urcă 10 minute pe scari ard de fapt 102 de calorii. Creșterea în greutate la vârstă medie poate fi oprită cu 2 minute de urcare pe scară pe zi. Mușchii coapsei se angajează în alpinism pe scări, făcându-i mai tonifiți și mai puternici.

Ar trebui aveti obiceiul de a sta în picioare în loc să stați jos in trafic. Aceste două exemple puternice vor arde semnificativ mai multă grăsime și vă vor ajuta să vă reduceți coapsele.

2.Alegeti-vă dieta potrivita

Acesta vă va ajuta să tratați mai bine grăsimea în general, în ciuda faptului că aceasta nu ar părea o schimbare centrata pe coapse.

Uleiul vegetal hidrogenat, sucul acidulat, preparatele alimentare junk și prăjite trebuie să fie evitate deoarece acestea sporesc probabilitatea obezității și duc la diferite afecțiuni și boli.

Puteți preveni ingrasarea dumneavoastră consumând gustări sănătoase, cum ar fi mere sau migdale.

De asemenea, puteți ajuta grăsimea să fie eliminata mai rapid din corp, consumând multă apă. Consumul a 25 de grame de fibre pe zi va crește cantitatea de grăsime pe care corpul o arde cu 30%.

 1. Exerciții fizice specifice

Astăzi vă vom prezenta și câteva exerciții care vă vor ajuta să ardeți grăsimea din jurul coapselor într-o perioadă foarte scurtă de timp.

Genuflexiune sumo

Echipament necesar: doua greutati;

 1. stai cu picioarele departate si varfurile indreptate spre exterior;
 2. ia cate o greutate in fiecare maini;
 3. din aceasta pozitie indoaie-ti genunchii si extinde bratele in lateral;
 4. indreapta-ti picioarele si coboara mai

Podul cu incordare

Echipament necesar: o minge de dimensiuni mai mici sau un dispozitiv de tonifiere;

 1. stai intinsa cu genunchii flexati si picioarele usor distantate;
 2. pozitioneaza dispozitivul de tonifiere intre genunchi si ridica-ti trunchiul;
 3. ramai in aceasta pozitie si strange dispozitivul de 20 de ori;
 4. se executa 3 serii.

Plansa in lateral

 1. stai sprijinita pe cotul drept;
 2. din aceasta pozitie ridica-ti trunchiul, piciorul si mana stanga;
 3. revino la pozitia initiala;
 4. se executa 3 serii a cate 20 de repetari;