3 ierburi care imbunatatesc viata intima

Atunci cand vrei sa scapi de kilogramele in plus cauti ierburi care te-ar putea ajuta, iar cand ai probleme cu artrita, te gandesti ce plante ti-ar putea fi de folos, insa cand ai probleme in viata intima, oare exista ceva care te poate ajuta?

Iata 3 ierburi care imbunatatesc viata sexuala:

  1. Ginkgo Biloba – sexul se afla in stransa legatura cu circulatia sangelui, iar cand sangele nu circul corespunzator, nici organele genitale nu sunt „in forma”. Ginkgo Biloba  imbunatateste circulatia sangelui fara sa mareasca tensiunea arteriala. Vei putea sa te bucuri de extrasenzitivitate in zona genitala. Trebuie sa ai grija totusi, intrucat exista si persoane care sunt alergice la aceasta planta.
  2. Ashwagandha – multi oameni renunta la sex din cauza stresului. Aceasta planta originara din India creste nivelul de energie, reduce stresul si imbunatateste cantitatea de sperma. De asemenea, ajuta la productia de hormoni in cazul ambelor sexe. Nu trebuie sa abuzezi de aceasta planta, deoarece poate sa creasca rezistenta corpului la substantele pe care aceasta le contine si sa creasca prea mult nivelul testosteronului.
  3. Maca – este originara din Peru si creste libidoul si stamina. De asemenea, este perfecta pentru cresterea energiei, in timp ce echilibreaza nivelul hormonilor, regleaza ciclul menstrual si sporeste fertilitatea.