2 Ingrediente pentru curatarea colonului si pentru a elimina guta!

Din cauza multor ani de consum alimentar defectuos – alegeri proaste ale alimentelor, obiceiuri alimentare proaste și combinații greșite de alimente – intestinul subțire a devenit oarecum ineficient datorită alimentelor care înfundă căptușeala interioară a peretelui. Acest lucru se întâmplă la majoritatea oamenilor a căror dietă lipsește în fibre (de la consumul de produse din făină, carne, alimente prelucrate, medicamente prelungite, alcool etc.)

De-a lungul anilor, aceste alimente rămase (nedigerate) încep să putrezească în intestine. Aceasta este una din cauzele respirației, putrezită. Una dintre funcțiile intestinului subțire este absorbția nutrienților. Dar, deoarece peretele interior este acum căptușit cu encrustație, absorbția a devenit ineficientă. Există multe probleme de sănătate atunci când funcțiile intestinelor sunt compromise.

Constipatia cronică, metabolismul slab, diabetul zaharat, creșterea insuficientă sau insuficientă în greutate, afecțiuni ale rinichilor și ficatului, probleme cu auzul și vederea, probleme ale pielii, părului și unghiilor, precum și multe alte afecțiuni cronice.

Prin eliminarea mucusului, depozitelor fecale și a paraziților din intestine, puteți preveni și remedia multe condiții de sănătate.

Din acest motiv, se recomandă curățarea gastrointestinală înainte de a se curăța orice suc, astfel încât absorbția nutrienților să crească, făcând astfel vindecarea mult mai ușoară.

Consumând 1-3 linguri de făină de semințe de in, timp de trei săptămâni, puteți curăța complet intestinele de mucus și depozitele de fecale sau paraziți, păstrând în același timp microflora intestinală curata.

Această metodă asigură normalizarea rapidă a greutății și arderea grăsimilor. Are un efect pozitiv asupra reglării metabolismului lipidic. Făina de semințe de in absoarbe și elimină toxinele din organism și reduce nivelul de colesterol din sânge.

În loc de micul dejun, consumați acest amestec în fiecare dimineață timp de 3 săptămâni:

Săptămâna 1: 1 lingură de făină de semințe de in și 100 ml de chefir
Săptămâna 2: 2 linguri de făină de semințe de in și 100 ml de chefir
Săptămâna 3: 3 linguri de făină de semințe de in și 150 ml de chefir