3 Minciuni spuse pacientilor despre vitamina C!

Pacienții cu cancer trebuie să înțeleagă pericolul de deficiențe de vitamina C – în special atunci când doresc să depășească un diagnostic al cancerului. Într-adevăr, majoritatea oamenilor care suferă de o boală cronică degenerativă sunt deficienți ai vitaminei C. Din păcate, acesta este un fapt pe care medicina occidentală refuză să il recunoască din cauza influenței industriei farmaceutice.

Vitamina C interacționează cu fierul și alte metale pentru a crea peroxid de hidrogen. În concentrații mari, peroxidul de hidrogen dăunează ADN-ului și mitocondriilor celulelor canceroase, închide alimentarea cu energie și le ucide complet.

Minciuna 1: „Nu există dovezi că funcționează vitamina C.”

Glumești ? O cercetare recentă, în PubMed, afirma peste 50 000 de studii privind vitamina C și literalmente zeci de studii remarcabile care dezvăluie puterea vitaminei C pentru a vindeca diferite boli. Nenumărate studii ilustrează capacitatea vitaminei C de a ajuta pacienții cu cancer care suferă de afecțiuni „incurabile”. Ignorarea acestui adevăr ar trebui să fie clasificat ca un comportament criminal al medicinii occidentale.

Minciuna 2: „Vitamina C nu este sigură.”

Aceasta este o glumă bolnavă. Să fie perfect clar că vitamina C a fost utilizată cu succes – încă din anii 1940 – fără un singur raport confirmat al oricărei doze de a face vreun prejudiciu semnificativ oricărei persoane.

Minciuna 3: „Dacă ar funcționa vitamina C, o vom folosi cu toții.”

Pentru ca un medic să fie atât de convins (și să spună) că vitamina C nu funcționează – fără a administra o singură perfuzie cu vitamina C – este cu adevărat neglijentă. Potrivit lui Thomas E. Levy, MD, JD, „am fost martori la sute de” minuni medicale care au „ca raspuns doza mare de vitamina C.”

Comunitatea medicală instruită convențional nu vrea să afli adevărul despre vitamina C.

Consumati cu incredere vitamina C, fie sub forma de suplimente fie din fructe.Are nenumarate beneficii asupra sanatatii noastre.